NYITVA TARTÁSUNK

A nyitva tartásunk újra megváltozott jelenleg:

Hétfőtől- Péntekig 8:00-14:00-ig van ügyfélfogadás.

AKCIÓ!!! 10.000,- Ft. elméleti kedvezmény „B”- kategóriára, ha most jelentkezik!!!

A fertőzés terjedésének megakadályozására óvintézkedések továbbra is fokozatosan érvényben maradnak!

Az ügyfélszolgálatokon, vizsgákon, oktatások alkalmával a szájmaszk és kesztyű kötelező!!

E-learning online távoktatási rendszerben / otthoni tanulással / folyamatosan indítjuk a képzéseket!!
Ügyfélfogadási időben bármikor jelentkezhet!!

A gépjárművezető képző szakoktató képzése és továbbképzése

Dolgozatunk célja a megfelelés, kísérlet a probléma strukturálására, javaslat a megoldásra, figyelembe véve a lehető legtöbb körülményeket, rögzíteni egy távoli, de elérhető állapotot, amit megvalósításra érdemesnek tartunk.

Célunk rávilágítani a gépjárművezető képző szakma kereteinek bővítési lehetőségeire új tanfolyamok, képzési formák megfogalmazása úgy, hogy mindez kompatibilis legye az EU követelményeivel 2007-ben rendkívüli érdeksérelmek nélkül, egyértelművé váljon, hogy pályázati pénzeket az eddigieknél nagyobb mértékben csak így nyerhetünk a szakmánkban dolgozók oktatása számára.

Nézőpontunk az autósiskolát vezetőké, számukra strukturáljuk fogalmazzuk, tesszük ? egyféleképpen ? jobban strukturáltá jelenlegi helyzetünket, a gépjárművezető képző szakokta-tók képzése és továbbképzése területén, javasolva egy kreditponton alapuló értékelés bevezetését.

Dolgozatunk tárgya a felnőttképzés gépjármű vezető képzés területén alkalmazható technikáit módszereit a működtetés céljából megtervezni. Azoknak a szakoktatóknak a képzését, akiknek a hivatása, akiknek az értékrendjében kiemelt helyet foglal el azoknak a képzése, oktatása akiknek balesetmentesen, önmagukat a járművüket és az út törvényeit ismerve kell célhoz érniük.

Letöltés: WORD ? Letöltés PDF 

Letölthető fájlok

© 2020 Kiskun Autósiskola - Minden jog fenntartva! | Design by W3layouts